Tisdag

Jag avundas Victoria Silvstedt som sitter nu med Gynning och hon kan se hela Rom varje morgon från sin terass. Fuskigt!
Bra dag idag dock! Förutom att jag försov mig. Jag har fyndat.. eller mamma har fyndat åt mig! En jättefin väska! Sedan har jag köpt en jackkavaj på H&M med gulddetaljer. Mamma avsysker den men jag tror jag gillar den. Det är konstigt för jag och mamma är nästan alltid överens angående kläder och skor. Sedan har jag fyndar på bokrean och köpt italienska Flair!

När jag har gjort klart mitt pa100 ska jag ta tag i mitt liv, bloggen, lägenheten och mitt sociala liv.
Fest i helgen Mia?

Puss.

Norrland

image280
En helt vanlig dag till skolan.. visst är Norrland för underbart ?
Sorry, men jag är ingen Norrland-tjej. Jag är egentligen inte ens skapt för dessa kalla breddgrader och det finns många som kan intyga det. Förfryser mina fingrar vid typ en minus grad.

Fynd

Idag har jag fyndat! Alltid lika härligt... en kjol på Gina Tricot! Annars är jag så sjukt trött, längtar efter våren, skriver mitt projektarbete osv.. Snart klart! Och snart bara tre veckor tills det bär av till Rom. Då lovar jag att jag kommer att blogga och ha inspiration så det räcker och blir över! 

förresten: att skicka post till Italien .. he kan dra åt helvete!

förresten 2: vad äre i egentligen i huvudet på Gynning? dagens program suger ju. för andra gången.

Alexandra

Jag har nämligen namnsdag idag.. så grattis till mig och grattis till alla Alexandror och Sandror där ute!


P.S. I love you

Jättebra var den! Och suck vad jag är känslig... gråter för ingenting..
Nu ska jag ta mig en kvällsmacka! Puss

Morsning!

idag mår jag toppen! sovit som prinsessan utan ärten. Ska nu göra mig en gofrulle sedan skriva mitt porjektarbete som ska vara klart om mindre än 2 veckor, shit!?

Ikväll blir det möjligtvis att se P.S. I love you. Någon som kan rekommendera den?

Primavera!

Okej, vår.. komsi.. du fattar inte hur sugen jag är på dig. Solglasögon, högklockade skor i det blå, bara ben (bruna!), långa utekvällar.. bara känna en känsla av nytt liv. Well, det är bara knappt tre veckor kvar tills jag får känna på riktig vår! Gud vad jag längtar efter Rom, amore mio, annat liv, la dolce vita och så mycket mer som bara Roma och amore kan ge mig (även fast mami kan det mesta).

Lite nytt i garderoben till våren:

 
(Ja, man vet aldrig vad man kan hitta i en tom väska, haha)

Skepp o hoj!

Fredag

Fredag idag! Gud vad skönt.. och känns som evigheter sedan jag hade en ljuvlig hemmakväll i soffan med mamma. Det blir jordgubbar, vitchoklad och nu ska jag göra en macka med mozzarella! Mmm..
Och förresten.. italienare och post går inte ihop.. äre inte strejk så äre ren lathet!

Addio!

Viva l'amore!

Alla ♥-dag! Hoppas ni haft en trevlig sådan.. det har jag!

Tusen tack till mamma och till Riccardo.. och även till sis som gjorde god fondue! Samt chokladfonduen som jag och mami stod för (se bild). Fast jag och amore har bestämt att fira alla hjärtansdag 13 mars istället !

   
                                                                                                    Så blir det när mamma tar kort.. haha.

Nu har jag pluggat matte och känner mig hyfsat förberedd på provet imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nya H&M Magazine.. jag älskar våren och denna kommer bli sååå bra! Rom, Milano, flytta.. ah justja: jag har shoppat idag också! Ett par sommarskor, shorts och kavaj med gulddetaljer och ett par örhängen.. så.. VÅR KOMSI KOMSI!

Glad alla hjärtansdag!

Solen lyser, jag äter jordgubbar, jag älskar livet! trots att jag blev hastigt förkyld igår kväll.
Men jag blir bara så sjukt jävla jävligt förbannad när jag läser
detta. Nä.. jag finner inga ord. Blir bara så sjukt ledsen och besviken hur människor kan vara.. 

Men, Buon San Valentino!
Jag ska äta fondue med mami, sis och pojkarna. Ska bli trevligt men så är det med distansförhållanden. Men om 28 dagar tar vi igen det! Giusto amore? Jag har dock skickat ett litet kärlekspaket som jag hoppas kommer fram idag! =)

Lo sai che ti amo tantissimo! E mi fai tanto felice! Solo tu sai come farlo! Grazie. grazie di esistere! MI MANCHI DA MORIRE! TRA 28 giorni saremo insieme di nuovo!! Che bello che sei! Meravigliosa creatura! Ti amo!

Helgen

Jag är lite dålig på att skriva här, vet inte riktigt vad det beror på.. brist på inspiration, drunknar i skolarbeten eller bara ren lathet? Nåväl.. hur som helst så bjuder jag på lite bilder från helgen.. efter lite tjat från Mia ;)


På väg till skolan en vanlig fredag för att ha italienska..
Efterskolan drar jag till stan för att möta upp Mia. Vi kommer på att vi ska ut och göra stan, klä upp oss, dricka drinkar och dansa disco.. med ROSA nagellack!


Jag och Mia åt middag (på golvet för vi håller på att flytta)


Härifrån bloggar jag, spenderar halva mitt liv just nu (projektarbetet). Mestadels ligger jag ned, med ett duntäckte. Som nu typ.


Mia på bussen, som vi hann med i sista sekund efter räser till bussen!   "Är ni jornalister eller?"


Dagens outfit! hahah


Haha, igen


Firmafest på äpplet innan jobbet


..också efterrätten!

Därefter bar det iväg till jobbet, där det var KAOS! För mycket folk.. verkligen. Men det gick bra.. kom hem klockan 05.00 och sov hela söndagen och därefter gjorde jag mitt projektarbete. Drömde om Rom och sådär som en helt vanlig söndag!


STOPP

Alltså snälla, STANNA TIDEN NU! Jag har så många saker jag måste få gjorda nu idag ikväll.. plugga till svenska provet, projeketet, se I huvudet på Gynning, duscha och hinna sova 8 timmar på det och.. ja.. först slita mig från msn!

Febbraio di merda

Den här månaden är inte alls bra. Består bara av plugg och ett evigt väntade.... skit februari


Fett

Jag är så sjukt sugen på någon slags förändring. Färga håret, fixa naglarna på salong, dra en Gynning och gå ned 10 kg, börja sminka mig på ett nytt sätt, bli as brun, hitta världens snyggaste jeans, köpa en jävligt dyr väska, vad som helst!! Fasen vad less jag är på vardagen och he bli inge fett idag inte! Trots fettisdag..


Förbannat

åh, vad jag är less nu. På att det är kallt, jag känner mig tråkig, jag har tusen jäkla saker att göra i skolan denna vecka som måstre vara klart.. å jag vill ba.......ååååååååå.............. februari är en jävla fucking månad..

Jag vill köpa ett par jeans nu till våren.. Acne kanske..

Sunday

Idag var det en riktig sunday! Vaknade vid 12-snåret (jobbade till 3.00). Åt ett äpple, drack vatten, gjorde grönt te, gröt och såklart lite hallonkräm på det! Sedan efter många om och men drog jag mig äntligen ut i kylan för att få lite sol och mjusik från ipoden.

Just nu har jag sett klart på Prinsessa på vift (vart inte av i torsdags). Med vackraste Audrey Hepburn och utspelar sig i Rom med alla dess sevärdheter: Colosseum, Spanska trappan, Castel Sant'Angelo, Viktor Emanuele-monumentet, Pantheon osv. Så underbart! Bara två minus: 1. Svart/vitt (har ju sin charm iofs). 2. Hon klipper av sitt vackra hår. Det bästa förutom hennes skönhet:

Taxichaffören: "Var bor du?"
Ann (Audrey Hepburn) som är påverkad av ett piller och kan inte fästa blicken men får ur sig: "Colosseum".

Rätt svar! ;)
















                                                                                                                                   Spanska trappan

Ps. Mitt projektarbete om Rom kommer bli så bra! Och om ungefär en månad bär det av igen!

Jobb, jobb och nästa jobb..

Suttit här exakt hela dagen och förbränt si så där 10 kalorier i timmen i snitt men jag har då fått mycket gjort på mitt projektarbete! Känns mycket lättare nu. Nu är det också Göta kanal - kanalkampen på tv. Nu ska jag iväg till nästa arbete.. jobb jobb! Dock gjort min goda mozzarellaomelett som satt finfint i magen!

God kväll!


Förvara skärp?

Skärp är en accessoar jag tycker mycket om som kan piffa upp en hel outfit och "avskära" väldigt bra. Jag lever i kaos just nu eftersom vi håller på att flytta och alla skärp låg (!)  huller om buller. Skärp är ju inte alls någon lätt grej att förvara på ett snyggt och smidigt sätt har jag kommit fram till; i en låda så blir det ett himla trassel och hängandes raka kanske var en grej nu när jag tänker efter.. men lite klumpigt med dem stora skärpen, fungerar bäst med bara små smala kanske? Hur som helst så har jag fått lite ordning på dem iaf:


Hur förvarar du skärp?

Kvällen

     
Tobias (singel ;) )      ...snöigt!            Jammi! sötisar!        Rom, i själva verket 2493,47 km exakt!


I skyltfönstret på Mekka. Jag älskar dig R.

Kvällens outfit

Hann hem innan vi gick ut och åt på Invito.



Allt från H&M förutom koftan som är från Busnel.
Skorna köpta i Rom

Jag i rutan ikväll!?

Håller på att fixa i ordning mig, vika tvätt osv. T kommer snart för att hämta mig och vi ska frossa buffè ikväll! Sedan får vi se vars kvällen leder. Hur som haver. Jag är tydligen med i rutan ikväll, haha:


"I rollerna: Alexandra m. fl.." M. fl?! Ja, får se vad jag kammar hem ikväll haha. Nä men skämt å sido. Ska röra på fläsket nu! Sup å svälj, trevlig helg!

Lo sai che ti amo tantissimo e solo te!


Fredag

Jäklar vad det blåste i natt.. känns inte alls kul att springa ut till bussen nu. Men det är fredag och jag mår gott! Efter skolan ska jag möta upp T för att äta afterwork buffè på Invito. Riktigt gott! Blir att fasta till dess.. och det blir med all säkerhet ingen mascara idag! haha vill ju inte se ut som en panda i slutet av dagen. Hoppas jag hinner hem för att byta kläder innan vi går ut.


Fashion against Aids - H&M
Byxor - Zara
Skinnstövlar köpta i Rom
Alexandra halsband i vittguld
Armband A hjärta R

TREVLIG FREDAG!