About midsommar

Jag har lagt in bilderna på datorn från midsommar vid Höga kusten. Jag älskar verkligen havet! Det måste vara den bästa platsen man kan vara på tycker jag. Man känner sig så fri! Världen är så fin och så annorlunda. Man vet att det finns något bortanför horisonten, på andra sidan, men man vet inte exakt vad. Att bara få se horrisonten är lycka för mig! På midsommarnatten plockade jag 7 olika sorters blommor. Dessvärre höll jag inte tyst undertiden och hittade inte 7 gärdsgårdar att hoppa över. Hittade en och tänkte hoppa över den sju gånger. Men äh. Och ingen drömprins drömde jag om heller, utan drömde om att jag var på MAX. Betydelse någon?!? Var iaf en trevlig midsommar och fått tid och rum att tänka. Skönt och klyschigt, men sant.

image14

     

26 juni 2007..


..har varit den hemskaste dagen i mitt liv, helt seriöst. Att se någon man älskar över allt annat i ett sånt tillstånd. Mitt allt! Men från allt till inget: jag tycker inte alls att Umbrella är bra. Men däremot Breathe med Michelle Branch. Låten är dessutom med i Sex and the city när Carrie håller med på trapeze. Så härligt!

image12

If I just breathe
Let it fill the space between
I'll know everything is alright
Breathe,
Every little piece of me
You'll see
Everything is alright
Everything is alright if i just breathe... breathe

Tack VR!

Tack VR! Trodde jag fick mitt sista nummer av min prenumeration förra gången men ack så fel jag hade. När jag springer omkring med tandborsten i högsta hugg och funderar på om jag ska måla naglarna röda eller köra på fransk manikyr ser jag jag den ligga nedanför dörren. Wiho! Hade ändå inget bättre för mig idag det är ju dessutom tråkigt väder ute så det kunde inte bli mer perfekt! Sen att jag har kvar Baci från Taxi-freen i Milano gör ju bara saken bättre. Jag verkligen älskar den chokladen, så söta och inuti varje choklad finns en lapp med tänkvärda citat.

image11 image10

Gud

Snälla käre gode Gud. Ge kraft och styrka!

Hur kvinnlig är du?

Enligt ett kvinnlighetstest fick jag 319 poäng av ???. Det säger: "Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!" Oh yes! Gör testet här. Lycka till! Nä nu ska jag sova, eller först se ett "litet" avsnitt av Sex and the city. Buona notte! Ciao!

Truly Juicy

mmmmmmmmmmmm, kolla in detta!
Så otroligt söta godisar och påsar! Ser faktiskt riktigt gott ut! Dessutom nyttigare än "vanligt" godis. Fast nyttigare och nyttigare. Föredrar nog en god saftig ananas trots allt ;)

Så ung? Och så duktig!

Var förbi secondhandbutiken idag, gick förbi böckerna och såg något rosa som glimmade till och ser att boken jag håller i heter "Så ung? Och så duktig!". DÅ var jag bara tvungen att köpa den. Dessutom var det en superkvinna på framsidan, haha!

Boken handlar om hur unga kvinnor hela tiden strävar efter att vara så duktiga som möjligt och att de bränner ut sig själva. 10 olika kvinnor har blivit intervjuade, bl a Alexandra Pascalidou från Förkväll. Samt mycket tips och idèer. Ska bli kul att läsa den sedan till mitt goda te som jag köpte idag. Svart te med ananas och mango, mmmm!

Annars så blev det inga fynd idag, och inte heller en Fendiväska ;)

image7


SATC-TOUR

Det måste jag bara göra i detta liv!
På turen får man se Carries trappa och The Magnolia Bakery på 401 Bleecker Street där Carrie och Miranda äter sina cupcakes (se bild), även Aidans möbelaffär och Steves bar Scout plus massa massa mer! Det låter bara för bra för att vara sant.

image6
Bild från HBO.com

SATC-touren kostar 35 dollar och varar i ungefär tre timmar. Mer info på:
http://www.sceneontv.com/tour.php/satc/

La musica!

image2







Idag har jag fyllt iPoden med massvis med bra musik, eller rättare sagt tagit bort all dynga sen förr, som rockabilly och dansband allt vad det var.

Gemelli Diversi - Mary
Gemelli Diversi - Come piace a me
Tiziano Ferro - Sere nere
Tiziano Ferro - Ti scatterò una foto
883 - Ti sento vivere
Zero Assoluto - Semplicemente

Gud vad mycket bra låtar det finns och jag älskar verkligen Italiensk musik! Det bästa!