han med litet h

Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen, Har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig.

Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak till hon som låg där innan dig. Inse det, och saknaden kan bli mindre...

Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre, och någon som är sämre än vad du är.

För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda, och för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte..

Han kommer alltid att säga det du vill höra, sant eller inte, så faller du för det oavsett vilket. 

Satsa aldrig allt.

I wish I had an angel

men jag har fan ingen! å kommer aldrig å ha tydligen. Alltså jag förstår mig verkligen inte på detta liv. Det är inte ni. det kommer ovanifrån.. varför?????? vad fan har jag gjort? vad har jag gjort för att förtjäna det sämsta? jag vet ändå att jag har det bra. men ändå?? varför får jag inte va lite lycklig åtminstone??? varför får jag inte tro på nåt? varför ska det alltid va motgångar??? vad jag än gör!! motgångar motgångar motgångar. inga jävla framgångar.
alltså detta liv... vars kommer det att sluta.
just nu känner jag för ingenting..
först sjuk i 3 veckor. har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv. sen när jag blir frisk ska jag tydligen bli psykiskt sjukt eller bara rent av jävligt olycklig.

Hela tanken var ju fin iaf.

gå å dö jävla liv!

alltså du är så jävla fin fin fin fin..... varför.

änglarna



haha