Sex and the city-hjärna

Ja men självklart ska jag bli sjuk nu när vi ska flytta och dona. Typiskt! Nej, tapeterna ska rivas ned imorgon och det är så himla kul att riva tapeter. Men först att det skrivas saker på tapeterna. En rolig känsla bara. Knasigt.
Nu börjar Sex and the city. Ska se på det nu som en godnatt saga, även fast jag jobbar ihjäl mig på att radera min "Sex and the city-hjärna" och börja om från avsnitt ett till nittioett. Kanske kommer hända när jag är typ sådär 65 år... Nä men jag kör faktiskt på Desperate Housewives nu. Rädden i nöden liksom.

Tv nu innan batteriet tar slut. Godnatt!

Rastlös..

Gud vad jag är rastlös. Seriöst, jag har inte varit så här rastlös på riktigt länge. Vad ska jag göra? Boring. Vad händer ikväll? En plan hade ju varit och gå ut och powerwalka sedan ta ett bad och göra värsta hemmaspat. Men jag vet inte.. Känns osocialt.


Det var en gång en liten fågel..............lalalala
http://youtube.com/watch?v=QrqZ-L7fHe8

parantes 1: ja jag har tråkigt
parantes 2: nej jag orkar inte lära mig hur man sätter in en jävla youtube-tjosan i bloggen

Sista dagen

Nu ska jag sova, sedan vakna upp till en underbar fredag! Imorgon är det sista dagen som praktikant på mäklarfirman. Det har varit en mycket lärorik vecka och jag har varit på många visningar på både hus & lägenheter, sett folk skriva kontrakt osv. Kul, fast jag vet inte om det är ett yrke för mig..

Sedan är en tjejkväll inplanerad med mami och systeryster. Först ska vi äta after workInvito sen får vi se vad som händer.. oplanerad kväll är det bästa! Inga förväntningar, inga besvikelser. Så att hamna i soffan med massa choklad (så man blir spyfärdig) framför Desperate Housewives blir ingen besvikelse om man säger så. Haha.
Ska försöka klämma in lite powerwalking imorgon.

26 dagar kvar till Rom...

TRÄNA

Jag är så sjukt peppad på att träna! Nu ska jag ut på en power-walk! Sen styrka! Blir kanon. fast det är halkigt ute.. och kallt!! Får se hur det går. Chokladen som åts igår ska bort! Vi hörs! Ciao!

Pepp pepp pepp!!

Res till Rom

Jag stödjer reklamen under detta inlägg "Res till Rom"! (kanske är bytt nu)


Desperate Housewives 3..

..är i rätta händer nu och kvällen är räddad! Nu ska jag gotta mig lite. Jag, mami, syster och pojkarna ska äta chokladfoundue nu.

I'm desperate

I need Desperate Housewives!! nu! Säsong 3!!! Jag ska typ fara och köpa den nu på OnOff. Säsong 2 är slut och jag hade en skiva kvar och tänkte yes. En skiva kvar också är det bonusmaterial!?! Syrran har sin bil här och nu ligger hon och sover. Vi har just ätit Kina-mat.. vårrullar! Finns det nåt godare? Ja, men det är riktigt gott! Men nu.. i väg för att köpa Desperate Housewives. Klarar mig inte annars. Ciao!!



Sjunde himlen

Skolarbete, jobb, praktik, rensa massa saker inför flytten. Istället för att ta tag i allt är jag i sjunde himlen då jag borde komma ner på jorden. Men jag vill inte, jag börjar trivas här uppe. Men det är ju faktiskt helt orealiskt, jag vet.
Hur som helst, lördag idag. Handlat massa grönsaker & frukt som vattenmelon, vindruvor, honungsmelon, zucchini, äpplen, kiwi, ananas osv idag, ska lägga om lite rutiner nu efter la för mycket
dolce vita. Idag har jag även avslutat säsong 1 av Desperate Housewives. Ska påbörja den andra senare.. så bra!

 

Återvänder till Rom

Igår, 2 dagar efter jag var hemkommen från Rom, bokar jag en ny resa dit om 40 dagar. Helt galet men så underbart!!!! PRESTISSIMO AMORE MIO!!


Att sova..

kunde inte sova. Så det blev Desperate Housewives istället. Nu är jag trött.


Hemkommen

Hemkommen från Rom idag. En jobbig och tung resa hem. Från Milano var planet försenat 1 timma vilket resulterade i att jag missade planet från Stockholm till Umeå så jag fick köpa en ny biljett. Lagom kul men min resväska var iallafall inte försvunnen denna gång. Säger bara - Alitalia är bäst men suger.  

Jag saknar dig så jävla mycket. Jag kan inte förstå att jag var med dig i morse, och nu sitter jag här själv utan dig med 2200 kilometers avstånd. Tack för att du gjort dessa dagar till några av dem bästa i mitt liv. Och det kommer fler dagar amore mio.. alltid. Du är bäst! Du gör mig lycklig!
=
Mi manchi così tanto. Non ci posso credere che stamattina stavo con te e adesso sto a casa da sola senza te a 2200 chilometri di distanza. Grazie per tutto che hai fatto per me. Erano i giorni più belli della mia vita. E saranno molto di più amore mio.. sempre. Sei il migliore! Mi fai tanto felice!



Annars så sitter jag här i vardagsrummet med mami, hon bläddrar i Vouge och jag äter mitt restrerande godis från Pressbyrån på Arlanda. Fy mig. Jag kanske borde sova.. steg upp 04.00 i morse och imorgon ska jag upp klockan sex till skolan. Buonanotte!


Nettuno - havet

Igar for jag och R till havet. Vi stod och velade pa Termini om vi skulle fara eller inte eftersom det regnade och var snuskigt vader. Men nar vi kom fram var vadret bra och vi satt vid havet och àt Pizza och Supplì. Jattegott och jattemysigt! Sedan for vi tillbaka till stan och àt glass! Gud vad matt jag blev.. vi kòpte àven en film som vi ska se ikvàll. Così è la vita = Sà àr livet. Nu ska vi fara till stan och jag ska fòrsòka hinna med och kòpa nàgot.. har bara kòpt en kofta fràn Zara.. jag som hade stora planer.. typ en vàska, en bòrs, skinnstòvlar. Hittade en perfekt modell pà ett par skinnstòvlar men var tyvàrr inte àkta skinn. Dà fàr det vara. Ska dra mig nu. Ciao!