Fynd

Idag har jag fyndat! Alltid lika härligt... en kjol på Gina Tricot! Annars är jag så sjukt trött, längtar efter våren, skriver mitt projektarbete osv.. Snart klart! Och snart bara tre veckor tills det bär av till Rom. Då lovar jag att jag kommer att blogga och ha inspiration så det räcker och blir över! 

förresten: att skicka post till Italien .. he kan dra åt helvete!

förresten 2: vad äre i egentligen i huvudet på Gynning? dagens program suger ju. för andra gången.

Kommentarer
Postat av: Johanna Andersen

Ciao! =) nu är jag tillbaka och utvilad, dags för bamsekommentaren.. ;)

Vad underbart att du har pojkvän i Rom! =) du måste berätta hela historien om honom, jag är nyfiken på varje detalj :) en gång i tiden hade jag också en pojkvän i italien så jag vet hur härligt det är! Visst känns det nästan som att man är nyförälskad hela tiden när man är ifrån varandra ibland? ;) Det höll i två år sen sprack det visserligen, men det var för det bästa tror jag =) men om man verkligen älskar varandra så vet jag att distansförhållanden fungerar utmärkt och med allt säkerhet kommer gå lika bra som för jenny! lyckliga henne =)
Jag gissar att du bor hos honom när du hälsar på? Som du säger, en kurs hade ju varit bra att komma igång med även om man lär sig en massa bara av att vara i italien... men man lär sig inte grammatiken, tyvärr =P jag vill helst också bara åka ner ett tag och leva la dolce vita som du innan jag börjar oroa mig för universitet och sånt, men det krävs ju lite pengar och planering innan det! :)
italienfantast blev jag när jag började läsa italienska på gymnasiet (t.o.m steg 3, som du!) åkte till italien i tre veckor och praktiserade när jag gick i tvåan och sedan träffade jag den där pojkvännen och började resa dit jämt =) jag får italienabstinens om jag inte får åka dit varannan månad ungefär, hah! Sedan hade jag ju tänkt dra till honom så fort jag tog studenten men så tog hela kärlekshistorien slut bara någon vecka innan det, och då började jag jobba istället för att spara pengar så att jag kan åka dit på något annat sätt... som tur är har jag en massa bekanta överallt i italien som jag kan bo hos när jag hälsar på sålänge =)

Sååå hur kommer det sig att du också är italienfantast? Antar att det har och göra med pojkvännen? :) träffades ni innan du började plugga italienska och så? Nyfiken i en strut! :P
Ta hand om dig och hoppas du orkar svara snart! Tanti abbracci, (F)

/ J


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback