Say goodbye to loneliness.

Hittills har min helg verkligen varit underbar. I fredags mötte jag upp syster ♥ på stan som bjöd på lunch på mysiga Lobbyn. En god laxlasagne. Sedan shoppade hon loss på H&M och jag efter många om och men köpte två fina klänningar. Köpte mousserande vin på boa och hem för att städa hela lägenheten, eftersom jag skulle bjuda "mina" utländska studenter på middag. Mitt i all städning kände jag att ett aerobic-pass hade fulländat allt men hade egentligen inte tid (stress stress stress). Så efter ännu många om och men trampar jag iväg till IKSU, när jag kommer in genom entrén får jag ett sms från Sara som skriver att mitt pass är inställt vilket även biljettautomaten som jag står framför i samma sekund visar. Jag ignorerar tanken och går till salen ändå och ska ha mitt jäkla stepmuskelpass denna stressiga fredageftermiddag! Utanför salen träffar jag en lika peppad (och förtvivlad) tjej som jag på att träna så vi går å tränar i gymmet tillsammans. Riktigt trevligt och det finns så mycket att prata om med en student från södra Sverige! Sista halvtimmen gick jag på löpmaskin och såg Top Model samtidigt, haha snacka om lyx! Väl hemma satte jag igång att laga mat och baka. Marinerad lax med potatis och kladdkaka med glass. Så mina utländska studenter, två killar, ena kommer från Polen och den andra från Azerbaijan. Hur trevliga som helst båda två. Så kul att träffa folk från andra länder, älskar att möta andra kulturer. Vi pratade, åt och drack vin in på småtimmarna..

Idag var ännu en trevlig dag. Vaknade och tog mig en morgonpromenad, fixade mig i ordning för en fika på stan och inte fika med vem som helst utan med
Emma Nygren som befann sig i Umeå och höll även på att göra ett repotage om Umeå för fashionway.se. Umeå måste komma fram och jag tycker vi andra inte ska hålla oss tillbaka angående mode. Bara för att vi bor i Norrland. Man känner sig lätt för uppklädd. Life is too short not to wear beautiful things anser jag. Jättekul hur som helst och Emma var verkligen urgullig och trevlig. Typ som jag hade föreställt mig, är det inte konstigt att det kan kännas som att man "känner" en människa via en blogg bara? Bloggvärlden är fantastisk och jag fick massa inspiration idag! Annars var det f ö r b a n n a t kallt idag och istället för att vänta på bussen utomhus från stan ville jag värma mig. Systembolaget ligger alldeles intill min busshållplats så en kvart senare (låång kö) har jag en blå påse bestående av en flaska mousserande vin och go-cidran. Egentligen visste jag inte varför, för jag liksom skulle jobba på kvällen. Men fest-feelings började liksom hoppa i kroppen på mig och jag kan inte få stopp på dom, ni vet? Jag vill bara dansa dansa hela natten lång till typ Faaaaame - I'm gonna live forever, i'm gonna learn how to fligh.. HIGH! Ja ni fattar. Dock så var det många som hade den känslan och ingen kunde ta mitt pass, så jag jobbade 20.00-03.00. Allt som vanligt på jobbet, fullt, samma folk (många färskingar). Kom just hem. Klockan är väl sisådär halv fem på morgonen. På jobbet bjöd de på kyckling, potatisgratäng och kanelbullar halv fyra på morgonen liksom. En ny tjej på jobbet, som pluggat italienska, jobbat i Paris osv. Fick en trevlig pratstund med henne också medan vi åt kyckling och ris på en trappa. Jag kände mig som i en film. Fick reda på att imorgon är det krogsöndag, dvs allt folk i restaurangbranschen i Umeå går ut och lever loppan på Olles. Så jag och Sara ska festa imorgon (får mitt festande ändå, wiho) med vin, skummtomtar och pepparkakor hos henne på Teg. Justja, det är ju första advent och därmed skyltsöndag imorgon också. Jag ska köpa en stor julklubba. Nytt stycke: Det finns en person som heter Anders Karlsson i mitt höghus, alltså: det står A. Karlsson på hans brevlåda, alltså samma som på min. Alla våra brevlådar finns därnere vid ytterdörren för att brevbärarn inte ska bränna överflödigt mycket kalorier. Jag träffade honom nyss i trappuppgången och såg att han gick in i dörren jag alltid velat ringa på och säga: "Får du modetidningar så är de mina!"   Skönigen säger: får du mina räkningar så betala dom! Haha. Kändes nästan som Sam Jones x 2 i Sex and the city. Haha.

Just nu känns det som att alla människor är så himla fantastiska, jag älskar er allihop! Jag är säkert så naiv och så blåögd, men äsch. 
 Love / Alexandra (medan jag skrev det här inlägget hann jag bli sömnig..)

idag


typ såhär

hela min dag

Vaknade av mig själv, såg Vakna med the Voice! Fråga-Olle-Olle var där med gröten i sängen.
Sedan satte jag mig på cykeln mot IKSU. där kördes det gympa. andra gången i mitt liv och jag kunde verkligen inte låta bli att le, log hela passet tror jag. se (förlåt) gammlingar, både herrar och damer röra på sig, dutta, hoppa å ja.. å alltså här snackar vi shorts, pannband å hela kittet. men nej, aerobics är min grej. stepmuskel. musiken, brädan. lycka
sen for jag hem. åt en morot, kyckling med lök och champinjoner, quinoa å ris.
sen gick jag till stan, mötte upp syster. som köpte en jättefin klänning på KII. sen skiljdes vi åt, jag gick på stan själv ett tag. köpte örhängen på H&M, apotekets jullotion som luktar hur gott som helst av äpple och vanilj! en handkräm, schampoo, balsam, en apelsin, en grapefrukt, två äpplen.. köpte
FLAIR på press point. så den ska bläddras i nu.
jag kom även hem med några kilo böcker. gick verkligen lös på bibblan. kom hem med en bok om skönhetsvård, en annan om klippning och frisyrer, en annan om kost som hette "ät dig frisk" och den fjärde en receptbok med massa goda och nyttiga recept... tjocka tunga böcker så jag var tvungen att hejda mig.
hemkommen med bussen åt jag min älskade makrill i tomatsås å pasta ångkokta broccoli medan jag såg på THE DOCTORS på tv som förövrigt är det bästa programmet typ! I LOVE IT! 16.55 varje dag på fyran.
sen hade jag tänkt att gå på ett stepmuskelpass, men jag var för trött.. så jag gick till ica å köpte filmjölk så jag kunde baka mitt favoritbröd... sen såg jag lite greys anatomy.. verkar lovande. ska börja se från säsong ett tror jag.
nyttig och bra dag.
nu är jag såååååååååååååååå trött. vill hinna läsa lite också. sov gott!

okej då

Oxen 21/4-21/5

Du har två vardagliga, händelselösa veckor framför dig. Kärleken utgör dock ett undantag, på den fronten har du tur och det gnistrar dessutom om dig. Detta gör också att ju mer du satsar på livets romantiska sidor, desto bättre veckor får du. Våga ge känslolivet rikligt med utrymme.


kärlek/sex
5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3



I'll give it a shot...

IDAG ÄR EN BRA DAG!
Vi hörs!
PEACE LOVE AND UNDERSTANDING!

PS! Sex and the city gänget är på besök hos Oprah nu! Missa inte!


BLOGGPAUS

Nä, nu tar jag en bloggpaus!

Hahaha......... nämen skämtåsido. här tar vi pauser när vi vill. å jag skiter i livets alla viktiga saker. ajaj det sved. jag vill bara vara.
läsa böcker nu, sen sova!
har fått min dos av endorfiner idag ♥
..så jag är lycklig!

en fin bild på det så är dagen gjord:


gud så vackert!

min studentklänning var i samma modell som på bilden, tänk den, svarta naglar, svart nylonstrumpor, svarta ögon. svart svart. mina vita klänning och snön är det enda som är vitt.
å vilken uppenbarelse!

nä, sova var det. ska upp imorgon å köra gympa 2 med Sara och Sofia.
så, SWEET DREAMS! (are made of this
Who am I to disagree?
I travel the world
And the seven seas--
Everybody's looking for something.
Some of them want to use you
Some of them want to get used by
you
Some of them want to abuse you...)


jag vill ha choklad

när jag kom hem idag såg jag ut som en snögubbe


Yesterday

Yesterday, all my troubles seemed so far away..
Now it looks as though they're here to stay.
Oh, I believe in yesterday.


me and Mia

Tobias

jag har världens bästa vän =)

bära eller brista

jag är så less på att plugga nu så det finns inte.
jag får inte in mer information nu.
less less less.
ut ut ut.
sömn sömn sömn
nya tag imorgon.
jag längtar tills morgondagen är slut.

Jag vill träna!
Jag mår så sjukt dåligt då jag inte får träna. Jag blir typ deprimerad.


vad har man hjärtat idag då?

vaknade av att jag fick sällskap i morse av alexander som kom  med ett sidentäcke som det stod love på. vi pratade, om vad kommer jag inte ihåg.
gjorde frukost till oss alla. såg top model
tog mig en liten promenad förbi gammlia. gud vad mysigt med
julmarknad där i vinter.
under promenaden kom jag på att jag skulle göra spenatsoppa (?) och då ville jag ha ägg.
gick till ica för att köpa det.
ringde mia. tänkte dra med henne på stan (gå förbi Bikbok å se alla smaskiga biter jag sett på internet!) och för att fika. men hon var inte så sugen på det. tråkigt.
så jag var hemma. spelade piano med alexander. såg desperate och tog tag i naturkunskapen. började sakta, hittade en penna och tog fram böckerna som låg långt bort i massa påsar. jag ska göra två prov på fredag. jag började plugga igår. kommer jag att klara det?
gör jag det inte, kan jag säga hejdå till universitetet i vår.
fan fan fan... varför är jag så jäkla puckad?
2 prov, 2 dagar.
min hjärna sätts verkligen på prov.



alexander, världens sötaste pojk. detta kort togs ca 2-3 år sedan.


Life is a bitch..

and then you die.

Shopped in Rome


Audrey Hepburn kalender ♥. 2009 here I come!


Pupa på Sephora


Ett pärlarmband på Porta Portese


En lampskärm


Kärlek vid första ögonkastet var det. Gulddetaljer ♥


I ♥ ROMA


Änglar till mina änglar (syster & mami)! Ovunque proteggimi. Protect me everywhere.

I love Roma



Hemma från Rom efter en jobbig dag. Värst på Arlanda.
Men vi tar allt imorgon. Jag är så trött!
Buonanotte a tutti!
(Så skönt att få sova i min egna säng..)
Livet är bra.
Jag är glad.

Amsterdam

Nu sitter jag och Johanna har i Amesterdam efter en underbar vecka i Rom!
Snart hemma..
Roma bella Roma!
casa dolce casa.
baci!

Rom

igår ramla jag med cykeln, blixthalka. jag gled typ ner för hela backen, ut på vägen. (tur det var mörkt, tur det var sent.) min mobil gick sönder, min jacka gick sönder, min axel gick sönder. tur att det finns försäkring, å tur att jag inte slog i huvudet. bara massa blåmärken på högersidan.

så nu har jag empati för folk som super bort sina mobiltelefoner och tappar bort alla nummer.

aja, shit happens. om 7 timmar far jag till Rom med Johanna! Ska bara få lite sömn först.
Buonanotte

- 11 grader

helt syyyyyyykt

Halloween




Förberedelser...


Förbannat kallt var det. Viking?








Corona


Corona


Jokern


Träffade söta Mia som var en björn!


halloween

stuvade makaroner med ketchup, halloumi och parmesanost. plus lite halloween godis på det ♥

man tagar vad man haver....