"Aldrig i livet"

Jag älskar bara då Andreas Wilson säger "Aldrig i livet" i Ondskan. Låter ba så jävla bra!
Haha, men nu har mamma bytt till Hjälp! Hahaha det är så jävla kul!!! HAHAHAHA


Blä

Urs, vad äcklig jag känner mig nu efter godiset. Blä, hatar godis nu (säger så jämt efteråt). Nu vill jag bara ut och gå. Tyvärr har jag ont i halsen så det är nog inte en så jättebra idè. Vill inte tappa allt! Aja, får bli imorgon. Nu har jag slutat äta godis, igen.


Friday!

Den ska tillbringas såhär:

image112 


Italienska tidningen Flair, italienska fickordboken (alltid tillhands, haha), päroncider & godis + en italiensk film Non ho paura (Jag är inte rädd), som jag lånade av min italienska lärare idag. Köpte allt på bilden idag faktiskt då jag svängde förbi stan efter plugget.

Annars i TV-rutan idag då: Idol 2007, Mitt stora feta grekiska bröllop, Svensson Svensson och hm vad vare mer? Äh, Sex and the city boxen finns ju alltid annars.

Nä nu ska jag krypa ner i soffan med duntäcket och mamma. Ha en trevlig fredag alla! Ciao!

MVG

Fredag, så skönt! Det som är mindre skönt är att jag är sjuk och att jag ska jobba imorgon. Men det får gå an helt enkelt! Dessutom fick jag MVG på matteprovet så nu får jag det som slutbetyg i Matte B. Så skönt! Tack Harry Boy för MVG-frågorna är så enkla, haha! Skämt åsido.


På bättringsvägen..

eller? Nä jag vet inte, jag är bara så otroligt rastlös. Orkar inte sitta still länge. Vill ut!!!!!! Ut runt Nydala! Gå gå gå! Sluta blås vind, sluta va mörkt ute så tidigt! Även fast jag gillar mörker, när jag är inne. Nu ska jag iaf ta mig en dusch (ifall jag skulle orka fara till skolan i morgon så behöver jag inte komma helt äcklig och likblek). Sen ska jag äta en hel melon. Mmmmmm!

Btw, jag är så jävla lättirriterad just nu..

ALEXANDRA

Namnet Alexandra

Modenamn, wohow! Coolt med de olika stavningsvarianter fast Alessandra tycker jag låter så himla fint... iofs älskar jag italienska namn överhuvudtaget.


De bästa!

image111

De är lika fräscha och vackra som vanligt, om inte vackrare.
Hösten 2007. Hur kommer jag att stå ut?

ROMRESA BOKAD

Äntligen!!!! Jag är så himla lycklig just nu! 24 oktober bär det av.. wie!

image108

Milano flygplats       Alperna

Regn regn regn

Åh, jag som vill ut och gå nu och det bara öser regn, så tråkigt! Hoppas det slutar snart så kan jag gå efter lunch. Idag mår jag bra! Jag har städat mitt rum och nu ska gå och läsa lite .. eller se på en film.. eller ta en kopp fika.. eller dricka lite te. Typisk-regn dag. Suck.

image107
Det hade ju inte varit helt fel att sitta på ett Cafè i Paris nu...

Norrsken

Det är norrsken ute! Så vackert och så magiskt! Nu ska jag iaf sova. God natt!

La vita..

La vita è troppo breve per non essere felici.
Insieme a te amore mio. 

    


Ho voglia di te

Ho voglia di te, som betyder jag till ha dig. Kan verkligen tipsa om filmen, finns tyvärr ej svensk text så du måste kunna "parlare un po' di l'italiano", alltså kunna förstå/prata lite italienska. Men hur som helst musiken i filmen är underbar!

Iggy Pop - The passenger
Damien Riche - Cold water
Good Charlotte - Hold on
Tiziano Ferro - La paura che..
Tiziano Ferro - Ti scatterò una foto

image100
Filmen

Paketet från Zoovillage!

Idag kom mitt väntade paket! Wie! Från Zoovillage. Koftan passade perfekt! Allt gjorde det iofs. Man är som lite rädd för sånt då man beställer på Internet eftersom det skiljer ganska mycket från märke till märke. Nu blir det att se en film och äta choklad! Mmmm.. det är jag värd! Ha en trevlig fredagkväll alla! Ciao!

Sex and the city-filmen!

Gud vad spännande! Längtar verkligen tills premiären! Så otroligt fin bild på Mr. Big (John) och Carrie Bradshaw.

BIG CITY REUNION photo | Chris Noth, Sarah Jessica Parker

Lycklig

Jag är så himla lycklig! Du gör mig så jävla lycklig! Bara du och bara du vet hur man gör det! Det är helt otroligt. Verkligen! Det är nästan för bra för att vara sant!

Amore

image98


Il nostro amore è come il cielo... può essere sereno, nuvoloso o tempestoso.
Dipende solo da noi.. se lo vogliamo possiamo far regnare il sole!!!!!!!


Trött i benen

"Jag är tröööött i beeenen!" Jag känner mig typ som en 3 åring. Men jag är verkligen trött i benen. Igår kväll gick jag runt Nydala och även idag. Imorgon måste jag verkligen vila! Blir bra för det är ju faktiskt fredag.. Vad händer? Bio? Hemmakväll i soffan och Sex and the city-race? Med choklad..............

image97
Ja tack!


Forza Roma

Igår vann AS Roma mot Dinamo med 2-0! Jag är egentligen ingen fotbollstjej, men känslan inne i Stadio Olimpico är så underbar och staden saknar verkligen ord, fantastisk!
Läs mer här.

image95¨
Dove sei amore mio??????



Amore mio, lo sai che ti amo tantissimo! Senza di te non potrei vivere, sei la mia luce e la mia gioia e la forza che mi fa andare avanti! E voglio stare sempre con te! Ti amo da morire! Mi manchi! Ormai solo 35 giorni!!!!

Goddagens!

Solen skiner och det är perfekt höstväder ute! Ska ta mig en promenad nu , därefter göra duschspa och sedan fara till tandläkaren (jag ber till Gud att jag har inte några hål, vill verkligen inte inte inte inte laga nåt!)
Nyss ätit god lunch och suttit och spanat efter brevbäraren! Han är så duktig som kommer med så fina paket till mig, och tack till alla som skickar (!). Men mitt paket från Zoovillage har ej kommit än, snyft.

Brrr

Prov idag, gick bra hoppas jag trots att det gick riiiktigt segt att plugga till det. Motivation? hallå? Motivationen ligger alla fall på topp när det gäller att promenera. I somras gick jag runt Nydalasjön nästan varje dag och om jag inte göra det nu blir jag galen! Helt sjukt... men känns ändå sååå bra! Men snart kommer vintern. Huvva säger jag bara! Jag gruvar mig. Fryser redan häcken av mig och fingrarna blir vita. Dålig blodcirkulation? joda. Blir nog att sätta på sig ullkappan de närmaste dagarna.

VOGLIO SOLO TE E L'ESTATE!!!!!!!!!!
(Jag vill bara ha dig och sommaren)


Helt riktigt..

image93

Sunday!

Igen?! En härlig höst-söndag har passerat idag iaf. Började dock med huvudvärk men som togs bort lätt med en huvudvärkstablett och vatten. Jag & mami for iväg och kika lite i affärer på Strömpilen. Jag hittade ett fint linne på H&M, underkläder och ett par örhängen som jag faktiskt letat efter! Lyckat! Powerwalket, pluggat administration, lagat god mat och ätit (!) den, duschat och sett ett program på TV om typ allt jag har undrat över (ang. parasiter). Haha.

Hoppas det kommer ett papper från posten imorgon...


Big girls don't cry

men helvete så less jag är nu.

Dress

Lördag idag, sovit som en prinsessa och drömt massa ljuvliga drömmar. Började dagen med havregrynsgröt, kräm och sportmacka med kalkon, ska fortsätta den med en promenad innan det börjar regna. Sen blir det nog att dra sig till stan och lämna tillbaka den där klänningen på Vero Moda, har egentligen aldrig gillat deras kläder och jag vill ha den här istället:


Från nelly.se, 399 kr

Well, that's just fabulous.

Lite favorit-citat från Sex and the city sådär en lagomt regnig fredagkväll:


"I'm not home, but my shoes are. Leave them a message." - Carrie

"I like my money right where I can see it - hanging in my closet." - Carrie

"Hi, Mrs. Collier. I'm a Jew now. How are you?" - Charlotte

"It's good to know that the ones you love will always be in your heart. And if your very lucky, only a
plane ride away." - Carrie

"I know your friends fine. Charlotte is the brunette, Miranda is the redhead and Samantha is trouble." - Big

"But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous." - Carrie


image91

Lite fredagsshopping

Det regnar och blåser ute, hösten har veeeerkligen kommit.. mysig hemmakväll, soffaliggande med duntäcke, vindruvor, naturgodis och lite choklad med mjölk. Finns nästan inget godare.. choklad hjärta mjölk = sant! Jag har hur som helst sett Skilsmässa på italienska, en film från 1961. Kul att träna språket lite på det sättet och filmen var faktiskt helt ok. Jag har dessutom unnat mig lite shopping ikväll:

         

1. Ullkappa från H&M, passar perfekt nu till höstens väder
2. Lyle & Scott, ny modell med högre hals än den gamla, gillar materialet (100 % lammull), guldknapparna och fickorna. Känns bra att investera i detta nu till hösten. Älskar dessutom koftor eftersom man kan variera dessa plagg på flera olika sätt med snygga linnen/toppar/T-shirtar/tröjor under. Jag har för mycket v-ringade tröjor och för lite koftor.. varför Alexandra? ändring!
3. Calvin Klein, Fredrik Ljungberg goes female. Behöver jag säga mer än att dom är guldiga?

Hoppas paketet kommer snart....


FRIDAY

Wiho! Äntligen fredag! Skola nu; italienska, marknadsföring & matte C. Därefter möta upp mamma på stan och kika lite, äta after work på Invito och måste även lämna in skorna hos skomakarn! Sen ska vi göra gofika hemma, en go sallad & såklart; mina favvisar (cocos-toppar från naturgodiset) och se Skilsmässa på italienska. Toppen-fredag helt enkelt! Ha en fortsatt bra fredag alla! Ciao!

Hot

image88

Marie Serneholt, hot hot hot! Kuvertväskan - hot. Svarta naglar - hot. Allt hot hot hot!

8 önskningar

8 önskningar som skulle göra mig liiite lyckligare.


1. En resa till Rom, att få träffa amore mio. Snart igen............
Jag älskar staden plus min käraste finns där som jag älskar så mycket!

  

2. En Miu miu väska
Jag är så otroligt less på alla överreklamerade märken, dessutom är väskan galet snygg! Guld tillsammans med svart finns det inget som klår, typ.

 

3. En resa till New York - The big apple.
Innan jag dör ska jag ta mig hit, så är det bara. Dessutom ska jag göra en Sex and the city-tour.

 +  = SANT

4. En ny kamera..
..för att ta vackra bilder.
En kamera av äkta guld med diamanter hade ju inte suttit helt fel..



5. Kunna flytande italienska
ja det är bara att jobba, jobba, jobbaaaa!!



6. Nya möbler.
Behöver puffa upp mitt rum lite. Jag behöver en snygg stor garderob! Gärna ett helt rum faktiskt...

    
Sjukt snygga stolar. Guld!!

 
Sjukt söta örngott! Eller hur?

Jag hittade tyvärr inte en bild på en garderob, men jag gillar Carrie's i Sex and the city!
Vitt, enkelt, gulligt.

7. Besöka Moskva med Mami
Staden som ligger mig närmast själen och där jag har en viss del rötter .

   
Röda torget

8. Hälsa
Något som alltid glöms bort men som gör mig mest lycklig utan att egentligen veta om det. Jag vill vara frisk och att alla mina nära och kära ska vara friska!
(+ att jag vill få tjockare hår och perfekt hy, haha)


.

Svartsjuka kanske är det som suger mest, efter otrohet! I ett bra fungerande förhållande finns inte svartsjuka och tanken på otrohet existerar inte ens. Aja, vad kan man göra. Jag vet vem jag är och jag vet mina värderingar. Tillit är faktiskt en ganska svår grej. Plugg och vattenmelon nu! Lycka till migsjälv. Lär hitta på nåt annat roligt.. som att prova den där svarta klänningen utan axelband... beslutsångest: ska jag ha kvar den?


DET GODASTE!

God morgon!

eller god dag! Sov liiiiiite för länge idag. Ställde väckarklockan på 9.00 men...vad hände. Skönt sov jag iaf! haha, och nu har jag mycket som ska hinna med på mindre tid, ta en promenad i solen, duscha, fixa lite saker, plugga, stan med Mia?, ut och gå med Tobias, plugga italienska igen, puh! Aja, men det fixar sig. Have a nice day! Ciao!

Nicole

På något sätt älskar jag bara den här bilden på Nicole Richie. Hon är så söt, allt är bara så extremt sött! Gillar outfiten dessutom, speciellt klänningen.

image71


Ledighet

Imorgon är jag ledig, riktigt skönt! Det blir att ta lite extra sovmorgon, ta en morgonpromenix, plugga administration, därefter göra en härlig dusch och ta hand om mig själv och sedan gör vi väl stan Mia? Vill köpa nya kläder! Koftor framförallt. Jag älskar koftor! Det blev dessutom inga skinnstövlar i tisdags. Dem var inte... hm, dem var inte helt perfekt helt enkelt. Kanske hittar några i Rom istället?

Riktigt gott med granatäpple just nu, mmmm. Innehåller dessutom massvis med antioxidanter! 

 

Scuola

Projektplanen blev färdig tillslut, skönt! Sen italienska steg 3, jag blir bara mer och mer peppa på att plugga.
När jag kom hem hade mamma gjort världens godaste indiska gryta, i just love it! Lagom starkt och kryddor som rensar kroppen. Jag blev så mätt att jag somna i soffan, sen ut och powerwalka runt Nydala, hamna under spöregn. Mysigt ändå. Nu: Top Model Sthlm!


En skolbild på mig tagen av Mia som hade kameran med sig idag.

2 dagar i Paris

 image65

I helgen sågs 2 dagar i Paris, var allmänt deppad på den tråkiga staden jag bor i å ville drömma mig bort. Jag hade för höga förväntningar på denna film, tänk dig, 2 dagar i Paris. Låter inte det som en dröm? Eiffeltornet, shopping, modemedvetna människor, problemfri romans, lyx, lyx och en allmänt mysig vacker huvudstad. I stället var det helt tvärtom ovårdade människor, som bor i en mögelluktande lägenhet, problemförhållande och "otrohet", eiffeltornet syntes inte till, nada helt enkelt! Tur var att det fanns
annat som lyste upp biosalongen. Paris ska iaf upplevas by myself i framtiden!

image66
En stjärna av 5 får den.


Buona notte

Sova nu! Ska upp klockan sex imorgon och urs; projektplanen ska in imorgon! Måste firra det under dagen.

Buona notte a tutti!
Ti amo Riccardo (Spero che dormi bene adesso)

Top model 8

Jaslene vann! (Tack att Natasha inte vann, tack!). Hon ser ut som ett packat paket! Ingen hals, bara extremt fyrkantig (och ett falskt leende). Personligen tycker jag att Renee borde ha vunnit, ge tillbaka hennes hår så ser hon inte gammal ut! Hon är söt och har otroligt fina ögon och var duktigast.


Tyra & Jaslene

WTC

Tisdag och idag blir det att köpa skor, skinnstövlar. Köpte ett par skor igår, men vill nog ha äkta skinn ändå, känns bättre och så slipper jag att de luktar skunk efter 1 månad typ. Lägger hellre till 800 kr så dem håller! Och det tyckte mamma också så hon sponsrar lite ; ) Tack mami!
Plugga, powerwalk, top model x 3 & Sex and the city i kväll.

Idag är det dessutom 6 år sedan, fortfarande så overkligt och fortfarande så hemskt! Kommer fortfarande ihåg dagen, då jag satt och såg på TV hemma och de börja sända detta.

image61
Så vackert !


Sunday..

Power walkat runt Nydala, jobbat med projektplanen lite och hittat ett gammalt, dammigt kasett (!) om Karen Mulder som mamma spelade in för typ 10 år sedan. Hon är typ den snyggaste person jag sett! Så snygg, så elegant, så naturlig, så perfekt! Klicka här!


Dov'è l'amore

Bästaste låten som passar så jävla bra in i min situation just nu.

Cher - Dov'è l'amore

Dov'è sei adesso
Dov'è sei amore mio

Don't keep my waiting..

Dov'è l'amore
Dov'è l'amore
I cannot tell you of my love
Here is my story

I'll sing a love song
Sing it for you alone
Though you're a thousand miles
away
Love's a feeling so strong


Come to me baby
Don't keep me waiting
Another night without you here
And I'll go crazy


There is no other, there is no other
No other love can take your place
Or match the beauty of your face

I'll keep on singing till the day
I carry you away

With my love song
With my love song

Dov'è l'amore
Dov'è l'amore
Where are you now my love?
I need you here to hold me
Whispered so sweetly
Feel my heart beating
I need to hold you in my arms
I want you near me


Non c'è nessuno
Non c'è nessuno
Non c'è nessuno
Bello come te e ti amo

Come to me baby
Come to me baby


Riccardo mio....