Fett

Jag är så sjukt sugen på någon slags förändring. Färga håret, fixa naglarna på salong, dra en Gynning och gå ned 10 kg, börja sminka mig på ett nytt sätt, bli as brun, hitta världens snyggaste jeans, köpa en jävligt dyr väska, vad som helst!! Fasen vad less jag är på vardagen och he bli inge fett idag inte! Trots fettisdag..


Kommentarer
Postat av: Karin

Det är lite olika.. men bloggen måste ju ha blivit borttagen först

Postat av: HELENASCITY

låter nice ;)

2008-02-09 @ 16:51:00
URL: http://metrobloggen.se/helenascity
Postat av: Johanna Andersen

Ciao!! Antar att du hittade min bloggadress hos amore/jenny? =) så en Romfantast! Har faktiskt aldrig varit i Rom, bara alla större städer i norra italien (mest Venedig! Är väl en Venedigfantast :P) och på sardinien och sicilien! Det får väl bli Rom nästa gång... :P tack för komplimangen om min italienska! Men jag är dessvärre bara riktigt bra på att skriva det, mitt tal går ganska flytande med en gullig blandning av sicilianska och venetiska.. :P har lärt mig det på gymnasiet och med hjälp av massvis av italienresor, italienska vänner och expojkvänner.. :P du då? Jag förmodar att du också pluggar det på gymnasiet? =)

(Varning. Detta är påväg att bli världens längsta kommentar för jag är så nyfiken på andra italienfantaster... :D )

Tja du, när jag gick i gymnasiet tänkte jag också att shit, så fort i'm out of here drar jag till italien! Och jag var faktiskt i italien tre vändor i somras men jag insåg att jag behöver ett smaskigt startkapital till lägenhet och levnadskostnader om jag ska stanna kvar, och så studera eller jobba... ska jag plugga måste jag ju ta ett studielån och det är inte så jättelockande =P så just nu jobbar jag och försöker spara pengar så att jag kan dra nu i sommar och förhoppningsvis stanna kvar ett år eller två! Du då? Har du tänkt åka dit permanent
eller bara plugga nåt år? =) det finns ju språkutbildningar man kan hoppa på under ett år om man vill, och jag hade gjort det om jag haft pengarna och någon att åka med! Tyvärr är jag den enda italienfantasten i min vänskapskrets, så... men lätt, om du drar kommer jag med, hehe! ;)

Såg att du gör ett projektarbete om Rom? Vad, exakt? =) Själv gjorde jag mitt projektarbete om Venedig (såklart!). Läste böcker, hemsidor och guideböcker om staden ett halvår innan, sen åkte jag dit i två veckor och gick omkring och fotade och intervjuade och sånt, och när jag kom hem tryckte jag upp en bok! Skrev den som en realistisk reseskildring/guidebok med alla mina bilder och så fick jag MVG, grymt! =) ska du åka till Rom i samband med ditt projektarbete, eller?

Tja, lång kommentar som sagt.. :P är superfelice att du hittade mig! Och tack för gratulationerna =) ti auguro una bellissima serata e spero di sentirti presto! Tanti abbracci,
/ Johanna

2008-02-09 @ 17:06:08
URL: http://johannaandersen.tjejsajten.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback