Riccardo

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do

When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now

We were made for each other
Out here forever
I know we were
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul

I can hardly breathe I need to feel you here with me

I LOVE YOU! FOREVER!

Work + guldpeng

Jobb idag! Yes, working girl haha - eller ej. Tog en skön morgonpromenad (eller ja, klockan var väl 12).  När jag var ute och gick såg jag något guldigt som glimma till och sen ser jag att det är en guldpeng.. haha varför blir man så glad? Knäppt. Gick iaf och köpte ägg för pengarna till min hårinpackning ; ) Nu dusch, mat sen stan! Ciao!


Pumps

Jag vill ha:



Ungefär som Nicole Richie har på den här bilden:


MANOLOS

image51




Carries present för att hon gifter sig med sig själv! Smart!

HÅR!

Jag ska verkligen ta tag i mitt hår, ska det ska bli så långt och fint!

  • Hårinpackning 1 gång i veckan
  • Tvätta det varannan dag och försöka var tredje (näst intill omöjligt)
  • Öljäst
  • Inte kamma det då det är blött
  • Inte gnugga med frottèhandduk
  • Ingen fön
  • Skydda det från solen
  • Investera i ett riktigt schampoo & balsam

 Paul Michell

Till sist. Skönhet kommer inifrån!


GRATTIS MAMMA

Grattis älskade mamma på födelsedagen.Du är bäst!

Gick upp klockan 8.00 i morse och gjorde en fin och mumsig tårta till mami.



Resten av dagen tillbringade jag och mamma i parken i solen med pasta och kyckling i currysås m. ananas! Riktigt gott, som efterrätt åt vi Citronsorbè. Idag köpte jag även ett par höstskor, nu vill ju jag ha höst så jag kan använda dem. Suck.

Powerwalk..

och vattenmelon! Wie, mumma! Idag har jag gått runt Nydala medmamma som sällskap (fast hon cykla). D v s ingen hänger med i mina takter! ; ) Annars så har jag tillbringat dagen med mina smycken. Slängt en hel del. Blir så less på sånt jag inte använder, tar bara plats och förstör dem andra gobitarna. Jag skulle på nåt sätt vilja fixa så man såg alla smycken på ENgång! Inte leta i småaskar här och där. Man glömmer ju vissa guldklimpar.. tråkigt! Avslutar inlägger med en läcker bild på Carla Bruni (hon är så snygg! Värsta starka bilden):

image43

Rosa himmel..

..ser den bara fara i väg. Mitt framför ögonen på mig. Så vacker och så fin. Egentligen är man så himla ensam, känner mig sjukt jävla ensam. Det är inte det att jag inte har någon, det har jag. Men inget varar för evigt. Jag kommer alltid att stå själv, även fast jag har någon bredvid mig. Det är så hemskt, men så sant. Det här lärde jag mig för 1 år sedan, när jag förstod vem du var. Och nu då? Samma visa om och om igen. Allt är så svårt. Hur vet man att man kan lita på en människa? En som vill dig väl i alla väder och kläder. En som gör allt för dig. En som står vid den sida vad som än händer. En som förstår dig. Spelar ingen roll, du är ändå alltid ensam. Ensam. Du måste kunna göra allt själv. Det har jag lärt mig. Ska göra allt själv. Jag förväntar mig ingenting från någon. Jag slipper bli besviken och jag känner mig starkare. Ensam är stark!

Sundsvall, Zara & IKEA

Upp 6 idag, sov så himla dåligt i natt och är riktigt trött nu. Gick inte heller så vidare bra att sova i bilen som jag hade tänkt. Det gör det aldrig och speciellt inte när syrran lyssnar på Tarkan! Han är ju hur bra som helst. Så jävla utomlands musik. Livet känns så bra då alltså. Zara, en besvikelse. På IKEA köpte jag 3 genomskinliga hyllor som jag ska sätta upp, en klockam ett silvrigt toalettlock och en massa förvaringsutrymmen (snygga). Imorgon ska jag rensa all skit och ta bort allt jag inte behöver, typ 100 tidningar från Wendy som jag inte kan skilja mig ifrån. Vill inte slänga dem, älskade de så grymt mkt när jag var hästtokig (känner nu hur detta inte alls passar in i bloggen ha-ha). Men imorgon ska jag greja på, även lämna igen ett par Miss Sixty byxor som jag ångrade att jag köpte idag,  gå runt Nydala. Det verkar som att vi trog med oss det fina vädret från Sundsvall. Vi hade btw en riktigt solig och mysig picknick idag med kycklingsallad, mmmm. Sen har jag köpt Maybellines senaste lipgloss. Det var bra. Även gjort ett second-hand fynd. Svartlackade pumps med en gulddetalj. Ohyes!

Ikea-sökande..

resulterade i... nada! Försökt hitta i alla fall något fint på IKEA, men icket. Allt är så vanligt och tråkigt! Istället har jag hittat massa annat fint.

   

1. Måste prova den. Ny från Maybelline. På reklamen såg den asläcker ut, nyans 564 tack (ej rosa).
2. Fint, men finare i svart kanske? Från kyssjohanna, cc skye
3. Jag älskar änglar. Från kyssjohanna, cc skye
4. Miu miu väska. Svart plus gulddetaljer likamed snyggt!

Regn & lycklig

Urs, vad dålig jag är på att skriva här. Fy på mig! Men iaf, idag lovade vädret sol, ännu har jag inte sett någon och klockan närmar sig åtta. Positiv som jag är trodde jag det skulle bli sol idag så jag gick runt Nydala, när jag kommit ner börjar det regna. Det regna konstant i 1 ½ timma, hem kom jag dyngblöt. Men det var det värt! Har annars tillbringat hela dagen med att läsa Cosmo och VR. Trodde verkligen inte mina ögon när mamma sa: Din Vecko Revyn tidning har kommit. Jag: va är det sant? Trodde att prenumerationen slutade förra nret. Tack VR! Ni gjorde nästan min regningadag. Nu har jag gjort en härlig dusch och imorgonbitti kl. 6 (hur ska det gå för mig?) sticker jag, mami och syrran till Sundsvall. Tur är att syrran kör ner och jag upp (nattmänniskan nr. 1). Jag hoppas verkligen att jag hittar ett par snygga Tiger of sweden-jeans. Det skulle göra mig mer lycklig. Hoppas det är rea på Zara så man kan fynda lite ; ) Blir även en sväng på Ikea, måste köpa ett nytt matbord. Ett runt kanske, mysigt. Jag mår så himla bra just nu. Grönt te och macka nu! Ciao belli!

Colosseum

Världens sju nya underverk:


DIE HARD

Såg den på bio igår och jag har aldrig varit något stort fan of action men den var faktiskt bra! Igår åt jag även en riktigt god middag hos syster och Fredric. Annars är det återigen snusk väder, men jag ska ifall ut en sväng och förbi Ica supermarket och köpa Aftonbladet. Man får nämligen köpa Sandor slash Ida för 19 kr då. Sen ska jag laga kyckling-wok idag, mmm! Ut nu, a dopo! Ciao.

070707

Detta pissväder alltså! Men det ska inte få förstöra och låta mig sitta inne, nejnej glöm! Jag ska fara ut och springa nu och sedan köpa lite grejer på Ica och göra ett hemmaspa. Låter som en kanon idé tycker jag. Ikväll blir det kanske att se Die Hard 4.0, syrran och Fredric fråga ifall jag vill se den med dem. Kan nog bli roligt. Idag är det många som gifter sig, stackarna med detta oväder. Aja over and out!

Tonfisk & Körsbär

Efter springrundan (i regnet, men var btw riktigt skönt!) gjorde jag en jäkligt god tonfisksallad måste jag säga. Nostalgi Rom 2004 säger jag bara. Honungsmelon och väldigt mycket körsbär därefter framför tv:n. Nu sitter jag här vid datorn medan regnet öser ner. Jag ska lägga mig i sängen och se SATC. Underbart! Imorgon ska det också regna och jag måste till stan. Aja, buona notte (30 giorni amore mio!!!!!!!!!!!!!!!!).


Jag vid Altare della patria - Rom 2004

Regn & Calvin Klein

Idag kom mitt nya Visa-kort, riktigt snyggt! Mitt namn och alla siffror står i guld. Därefter kom min kära systeryster. Hon gav mig Calvin Klein trosor. Jätteglad blev jag. Sen har hon köpt 2 par nya Tider of Sweden jeans. Jag vill också! Så vi har bestämt oss att fara ner till Sundsvall till veckan på Ikea, Zara (rea rea) och massa annat. Finns ju inte längre att köpa ToS-jeans här, suck. Blir kanon! Idag dessvärre är det regn och jag har köpt nya träningsbyxor och vill bara ut och springa. Tyvärr ej i detta väder. "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" jaja. Har dessutom köpt massa frukt och 5 kg körsbär (seriöst). Så det blir att "gotta" sig framför tv:n ikväll med L'ultimo Bacio på. Måste se den igen, hur bra som helst. Ut å springa nu! Ciao!

Sol & Nydala

Planerna i mitt förra inlägg sprack. Det blev ner till sjön och sola istället! Ha-ha. Fast först for jag förbi apoteket och köpte solskyddsfaktor. Sen slog jag ut min Nalle Puh-handduk, smorde in mig, lyssna på musik i iPoden och bara njöööt. Läste ELLE, plugga lite italienska, skrev sms till amore mio, åt en passionsfrukt, en mås sket på min fot och så där ni vet. Blev vrålhungrig (tur är att det är endast 2 minuter med cykel hem). Sen mot kvällen for jag faktiskt, hör och häpna: sprang! Riktigt skönt! Ikväll har jag sett Honey på 5:an med Jessica Alba . Såg den även på bio för många år sedan. Hon är faktiskt inte så snygg... Nä, sängen nu! Buona notte!

SATC!!!!

Jag vakna med världens bästa nyhet! Nu är det helt klart att SATC ska bli film! Så sjukt jävla underbart. Hoppas bara att den är bra. Det måste den! För övrigt så är det en riktigt solig dag idag, fast med lite vind. Brände mig lite igår och har ingen solskyddsfaktor idag så det känns inte så väldigt peppande att vara ute i solen idag (säger nejtack till kräfta och hudcancer!). Det blir nog att ta på sig en vit tröja, lägga mig på balkongen och äta jordgubbar, läsa ELLE. Sen blir det nog att köpa och laga middag. Sen ska jag avsluta med en promenad runt Nydala. (Förlåt Mia för att jag är tröttast i världen!!!!).

image30

Så snygg hon är!

image27

SOL & FRUKT

En riktigt trevlig, solig, skön och bra dag. Jag och Mia låg och solade först nere på Nydala, doppade fötterna, läste ELLE och Plaza, prata osv. Sen mot kvällen tog vi en låång och härlig cykeltur som vi avslutade med fruktig frukt vid älven. Sol + frukt = underbart. Hoppas på bra väder imorgon med för då blir det att simma. Ciao!


  

Amore mio

Bästa tiden i mitt liv:

  

Riccardo, ti amo. Due parole che vorrei ripeterti ogni giorno... per sempre! Voglio stare con te oggi, domani e sempre! Mi fai stare bene e voglio vederti sempre felice. Sei fantastico! Ti amo tantissimo! Non mi stancherò mai di ripeterlo!!!!

Bild 1: Inne i Colosseum, så underbart!
Bild 2: Vårt lås på Ponte Milvio. Så underbart det också! Man har ett lås som man sätter fast på tredje lyckstolpen. Sedan kastar man nyckeln i älven. Läs mer här om det söta sättet att visa kärlek.
Bild 3: Inne i Stadio olimpico. Match mellan Roma - Inter, som slutade 6-2!!! (FORZA ROMA). Även det underbart!

MAMMA

I helgen köpte jag ett brythjärta på Strömpilen som jag har delat med mamma. Hon blev jätteglad, och därmed även jag. Riktigt sött hjärta. Jag älskar dig mamma! Du är bäst. Verkligen!


SONO FELICE

Idag när jag cyklade for "jag är så jävla lycklig" genom huvudet. Och jag tänkte "va? varför?" Men det är jag!
Jag är lycklig för att..
Jag är frisk
Jag kan gå ut och gå, när jag vill
Jag kan springa
Jag kan prata
Jag kan höra
Jag kan se
Jag kan skratta
Jag är ung
Jag har hela livet framför mig
Jag har en mamma som älskar mig och gör allt för mig
Jag älskar min mamma
Jag har en pojkvän som älskar mig
Jag har en pojkvän som bor i 2000 km från mig
Jag har en pojkvän som kommer till mig om 34 dagar
Jag älskar honom
Jag gör allt jag vill göra
Jag kan göra allt jag vill göra
Jag studerar italienska och älskar det.
Jag satsar på skolan
Jag är motiverad
Jag har ett jobb
Jag kan gå vilken väg jag vill
Jag kan köpa lyxiga och dyra saker
Jag är nöjd med mig själv
Jag är självständig
Jag känner mig stark
Jag älskar livet
Jag kan inte kräva mer. Jag är ba så jävla lycklig!


L'ULTIMO BACIO

Nu har jag sett L'ultimo bacio! Verkligen jättebra, se den abolut! Giovanna Mezzogiorno är sjukt snygg! Jag måste se den igen imorgon.