S&TC

Vackrast, bast och smartast.



Jag saknar min Sex and the city-box.

Pengar

Pengar kommer, pengar flyger och flyger och flyger.

Blir man verkligen lycklig av pengar?
Jag far alltid angest nar jag kopt nat som egentligen kanske var for dyrt. Men jag tanker alltid pengar - det kommer alltid  nya. Ingen vet anda vad som handa imorgon skall. Jag blir lyckligare av att ha vackra och snygga klader som jag trivs med, an pengar i min for dyra bors. Sa att, pengar ska spenderas! Pengar gor mig inte lycklig, men jag blir lycklig av det pengarna ger mig.
Jag har gjort en lista och skrivit ned allt jag har kopt, men har ej vagat summera ihop allt annu. Haha!

"I like my money right where I can see it... hanging in my closet." -Carrie

Bacio

Roma

Ciao bella!
I Rom ar allt underbart. Jag alskar allt har. Idag var vi vid Spagna (spanska trappan), sen besokte vi Fontana Di Trevi. Verkligen underbart att sitta dar, sa vackert! Idag har jag aterigen kopt nagot som var for dyrt. En fendibors. Mitt korkort passar perfekt dar tycker jag, haha. Nar vi akte tunnelbanan (som var proppfull) hem sag vi en ficktjuv som forsokte ta en planbok, gick ej bra for honom! Urs, va ackligt sant ar och alla som satt i tunnelbanan visste vad han holl pa med.

Jag kommer hem om fem dagar! Kanns som jag just kom hit samtidigt som jag varit har ett helt ar. Alla mina pengar ar spenderande, typ?

Underbara Sverige, skona grona Norrland, som jag vill komma hem till. Alltsa kommer jag hem om typ en halv ar ;) Jag saknar verkligen. Man finner verkligen ro hemma. Det ar inte lika hogt tempo som har. Forstar inte manniskor som lever har och blir aldre an 90 ar.


                                      Fontana Di Trevi

Ti amo Roma,
jag alskar Umea.

Arriverderci / Alessandra