Nyår

Sista timmarna nu på detta år. Ska tillbringa dem med R och hans syster. Vi ska till Roms centrum. Det ar en konsert dàr med Giorgia Todrani - en italienska sàngerska.
Skriver mer senare och ska summera 2007 ocksà..


G O T T  N Y T T Å R !
FELICE ANNO NUOVO!

Julafton

Jag har inte haft tid att skriva sà mycket hàr i bloggen. I Italien firar man julafton den 25 december. Vid midnatt var vi till Vatikanstaten - dàr de sànder den àrliga midnattsmàssan i hela vàrlden. Det sàndes pà SVT 1 23.55. Vàldigt vackert och mycket folk.

  

Pà juldagen for vi till R's faster och firade julafton med hela hans familj. Mycket mat, folk, kortspel. Trevligt att fira italiensk julafton och att fà vara med amore mio.

Jag fick àven vàrldens bàsta julklapp av honom. Nàgot som jag verkligen behòvde. En kamera! Sony DSC-W35. Tack àlskling! Sei il mejo. Ti amo!


Jul i Rom

image149
Vid Peterskyrkan.

   
Lite bilder fràn Rom.

Buona notte!

Tömtegröt

God morgon! Sitter här och äter tomtegröt.. gott! Idag tror jag att det är julbord på skolan.. inget fan av det men. Jul jul jul. Ho ho ho. Jag har psykologi idag och religion. Sedan ska jag hem och sova! Oja, vad skönt! Sticka till bussen nu. Ha en bra dag! 

Skola fortfarande..

Ja, sitter på skolan fortfarande. Jag har inte haft en enda lektion sedan 8.00. Värt?! Jag kunde ha varit hemma och sovit ju... sov enbart 5 timmar i natt också ska jag jobba ikväll. Suck. Religionläraren har 5 minuter på sig att komma, sen tar jag mitt pick och pack å sticker!

Skola

Måndag och första dagen i skolan på typ 7 veckor. Bittert. Bara 3 stycken här. Sitter försöker förstå mig på Facebook men förstår inte så mycket.. Krille försöker lära mig..


SÖNDAG

Söndag idag. Igår jobbade jag och det var typ 1300 personer. Sjukt mycket! Stressigt, svettigt, högljutt osv. Men det gick bra.. och nu har jag sovit på tok för lite. Kom inte i säng förrän 03.30. Ska nog ligga och gotta mig lite nu och vila lite... sen jobb.

Tack för skjutsen igår!

Coco Chanel

CHANEL - Earrings 
image143 image144
Yoox, Vintage Chanel

- Tre godbitar jag inte hade sagt nej till. Jag gillar verkligen dessa örhängen. Inte som dem silvriga. Sedan Chaneldräkten som aldrig går out of style. Påminner lite om Busnel faktiskt.
Väskan! Ge mig.. fast 2.55. Min livspartner.
We would live happily ever after..

För övrigt älskar jag hennes stil. Klassiskt, elegant och stilrent.


Coco Chanel

Fredag!

Oh vad skönt att det är fredag! Ikväll ska jag göra något..hm.. bra! Igår var det Lucia. Inte en enda lussebulle, inte en enda pepparkaka, inte ens ett luciatåg såg jag till! Men vi tog tag saken i egna händer:



Vi gjorde en Rocky Road. Haha blev så sugen när jag såg det på Leilas Jul på TV. Haha, vet inte om det ser så himla gott nu.. men det var det! och ont i magen fick man.

Sjukt bra låt!!


Synd att du är så söt.

Lördag

Plask plask plask... suck! Blev en liten promenad, en skön dusch och sen ett evigt sittade framför datorn idag. Suck. Ska försöka hitta på någonting ikväll...

Reservplan:

 +
Hur man blir av med en kille på 10 dagar (räcker inte 10 sekunder?) + choklad.

Klocka

J29007-272
Så snygg klocka! Den hade jag gärnat hittat under
granen.
Jag gillar starkt svart och guld tillsammans!
Från Ur&Penn 1498 :-

Sötaste pianisten ever

image141
Min systers son Alexander. Så himla söt.. sötaste pianisten ever!

Here we go again..

Måndag! Kändes som måndag igår, blev inte direkt en slapp söndag utan jobb, jobb och åter jobb. Och idag också jobb. Sitter här och dricker grönt te och ska väl ta tag i dagen. Det regnar ute. Usch! Hur slaskigt som helst. Mina stövlar inte tycka om. Renoveringen går framåt och jag har typ kommit fram till vilka tapeter jag ska ha.. Men nu: projektarbetet! Ciao!

Renovering

Okej, nu är vi i full fart med renoveringen i nya lägenheten, som är en charmig 60-tals lägenhet. I måndags hade vi nycklarna och hela veckan har vi rivit tapeter, tagit bort golv, målat om dörrar, garderoben etc. Allt gammalt ska bort! Rent och en ny start. Det jobbigaste är dock inte att ta bort allt gammalt utan att välja vilka tapeter samt golv jag vill ha.. Ang. tapeterna jag är inne på guld, vitt-aktigt (ni som känner mig väl vet). Eller en fototapet, med en stor röd ros eller en vit (mer åt vit eftersom jag kommer att lessna fort på rött). Så svårt.. väggen passar inte perfekt till någon av tapeterna eftersom den är mer än 4 meter och andra väggar passar inte där det är antingen fönster, dörrar eller mina stora garderob (som täcker en hel vägg) i vägen. Det finns så många valmöjligheter att det blir svårt att göra ett. Golvet köpte jag idag i alla fall. Det blev ek, ljust och mattlackat typ. Känns som rätt väl typ (ångest).

Före och efter bilder kommer.. vågar inte lägga ut före bild för det ser bokstavligen förskräckligt ut. Förstår inte vad vi håller på med. Enda motiviationen är bilden i huvudet hur det kommer att bli. Någon gång i framtiden...



Jag älskar Carries lägenhet, den är så otroligt charmig med stora fönster och sådär gammalaktigt fint och för att inte tala om den perfekta planlösningen! Speciellt korridoren med garderoberna från rummet och in till badrummet!