Majs

Nyss hemkommen från jobbet (ser ni vad klockan är?)
Jag är trött, så otroligt trött i huvudet men ändå pigg. Imorgon ska jag sova sova sova, kanske vaknar där vid middagstid med Tacorester till frukost för att sedan gå på bio och äntligen se bögfilmen Patrik 1,5. Längtar.

Orkar/vill inte jobba imorgon. Jag är så jäkla less på fulla dumma människor. Imorgon kommer vara mycket värre än ikväll också.

Tvätta bort sminket nu sen sova. Baj-baj(s)

Kommentarer
Postat av: Johanna Andersen

Ciao cara!! Kämpa på med jobbet, om du inte jobbar kommer du aldrig till Italia! Non dimenticarlo! =)



Jag har tittat närmare på den där weekend-sajten och jag tror jag hade fel om flyget, det verkar inte som att det ingår... står i alla fall ingenting om det? Fast 3000:- för 2 pers och 2 nätter på hotell med frukost är inte illa det heller! Ryanair finns ju alltid :) dessutom, hade flyg ingått hade det kanske blivit besvärligt eftersom vi inte reser från samma ort? =/ minkia, jag hade velat vara där minst en vecka... eller en månad.. =P



Jag var inne och sökte på ticket.se efter sista minuten till Rom och hittade faktiskt en hel del weekends! Det står att en sista minuten-resa som avgår nästa vecka kostar 2800:- och 4200:- för den sista i listan som avgår i slutet av oktober (4 dagar hotell+flyg). Jag vet inte om det är per person men om det är för 2 personer hade det varit sjukt bra om det bara kostar 2800:- sen i november! Vi får kolla vidare... =) en sån här resa är är långt ifrån omöjligt, det känns som att det finns massor av sätt att ta sig till Rom! (Alla vägar leder till rom.. :P ) Det gäller bara att slå till.. :)



Nepp, nu måste jag kila iväg och sova en timma innan det blir 50-årsfest! (Varför gick jag med på att jobba idag? Gah. Italien, italien, italien... :P ) ha en underbar lördag och hoppas vi hörs snart! Tanti forti abbracci e buon lavoro domani! ;)



(K) Johanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback